Icon Muziekproductie

Muziekproductie

Muziekproductie

VAN ÉÉN OP ÉÉN ORKESTBAND TOT VOLLEDIG NIEUWE SONG

neem contact op

Moonrize Muziek Productie

Moonrize Productions houdt niet van massaproductie of ‘dertien-in-een-dozijn’ werk. Daarom ga ik graag met jou rond de tafel zitten, om jouw visie omtrent je carrière beter te begrijpen. In functie daarvan word je productie met veel zorg afgewerkt.

Ik besteed heel veel aandacht aan mixing en mastering en ik zorg ervoor dat jouw eindproduct perfect de vergelijking met jouw referentiemateriaal kan doorstaan. Iedere opdracht wordt gemasterd en is klaar voor eender welk doeleinde. Met een productie van Moonrize Productions heb je meteen ook alle toelatingen betreffende optredens, cd-release, duplicatie e.d.m.

Jouw reclame is mijn reclame, en daarom is het mijn doel dat je opvalt tussen het grote aanbod van artiesten dat ieder weekend allerhande podia onveilig maakt. Er is maar één artiest die doorbreekt naar het grote podium, en dat is de artiest die zijn of haar eigen sound vindt en een onuitwisbare indruk achterlaat bij het publiek.

Moonrize Productions draagt exclusiviteit hoog in het vaandel, en ik doe er alles aan om jouw unieke karakter te beschermen! Een release is pas een release als jij het sein geeft dat het openbaar mag worden.

Originaliteit is mijn stokpaardje, en songwriting is mijn passie. Zoek je een originele song, ga dan zeker eens naar de pagina songwriting!

Eén op één orkestband

Een orkestband ‘één op één’, is het produceren van een orkestband zoals het origineel, in jouw toonaard. Het arrangement en de sound van het originele worden zo dicht mogelijk benaderd.

Nieuw arrangement

Je vindt een bepaald nummer wel leuk, maar je wil een heel ander arrangement waardoor het eigenstijdser klinkt, een dansversie of club-remix? Of gewoon een versie die beter bij jou past!

Medley

Je eigen medley van je favoriete artiest, of een medley van liedjes uit een bepaalde periode? Of we maken er eentje met eender welke muziekfragmenten, die we als één geheel doen klinken, exclusief voor jou!

Enkele fragmenten

Hieronder kun je enkele fragmenten beluisteren. Als het gaat om een één op één orkestband, dan hoor je eerst het originele, en daarna de orkestband.

Too Funky

Too Funky

ÉÉN OP ÉÉN ORKESTBAND

(George Michael)
Originele uitvoerder: George Michael.

Aan en Uit Peter Van Laet

Aan En Uit

ÉÉN OP ÉÉN ORKESTBAND

(Thomas / Claes / Cortens)
Originele uitvoerder: Peter Van Laet.

Wij blijven samen

Wij Blijven Samen

NIEUW ARRANGEMENT

(Sedaka / Greenfield / Lambrechts)
Originele uitvoerder: Nicole & Hugo.

Wij blijven samen

Ik Wil Van Je Houden

NIEUW ARRANGEMENT

(Schroeder / Hawker / Lambrechts)
Originele uitvoerder: Nicole & Hugo.

Hold Me Now - Steve

Hold Me Now

NIEUW ARRANGEMENT

(Logan)
Originele uitvoerder: Steve.

Blitz

Samson & Gert Medley

MEDLEY

(Wiels / Vandeputte / Verhulst / Verbiest / Bourlon / Vanden Eede)
Originele uitvoerder: Samson & Gert.

Bezoek ook de andere muziekpagina’s :

SONGWRITING

VOCALIST

REMIXES