Icon Muziekproductie

Muziekproductie

Van één op één orkestband tot volledig nieuwe song

Icon Muziekproductie

Moonrize Muziek Productie

op maat gemaakt, én exclusief

Als artiest kun je alleen maar opvallen met een eigen sound…

Heb je dat ook al meegemaakt dat andere artiesten hetzelfde nummer zingen als jij, én bovendien met identiek dezelfde orkestband? De muziekbanden en karaoke-banden die wereldwijd verkrijgbaar zijn via het internet, worden massaal gebruikt door beginnende artiesten, én gekopieerd. Het resultaat is, dat alles begint te klinken als ’13-in-een-dozijn’ en je niet meer opvalt als artiest. Voor een organisator maakt het dan ook niet veel uit welke artiest geboekt wordt, omdat iedereen zowat hetzelfde zingt… en klinkt.

Stand out!

De échte artiest denkt heel bewust na over zijn of haar repertoire, en bouwt stap voor stap een playlist uit die uniek is, en daardoor opvalt. Met je eigen producties en sound creëer je een veel grotere impact op het publiek en laat je een blijvende indruk na! De kans op een boeking achteraf is dan ook veel groter.

Denk op termijn: verdien je investering terug!

Eigen producties laten maken kost natuurlijk veel geld, maar wie meer boekingen binnenhaalt, verdient automatisch zijn of haar investering op termijn weer terug. Bovendien kun je je gage opdrijven als de boekingen in stijgende lijn gaan.

Justin Timberlake - Sportpalies

Exclusiviteit

Of je nu een orkestband, nieuw arrangement of een medley laat maken, de productie is exclusief voor jou alleen en zal nooit online worden aangeboden of doorverkocht aan derden.

Onbeperkt gebruik

De productie mag voor alle doeleinden gebruikt worden, zonder enige beperking: publiek optreden, verspreiding via social media, duplicatie, release, enz…

Enkele voorbeelden

Eén op één orkestband

Orkestband gemaakt zoals het origineel: hetzelfde qua arrangement, sound en opbouw. Dezelfde stijl. Toonaard aangepast aan jouw stembereik. Mét of zonder backing vocals.

Bij de fragmenten hieronder, hoor je eerst het originele en daarna de orkestband.

Nieuw arrangement: je song in een nieuw jasje

Je vindt een bepaald nummer wel leuk, maar je wil een heel ander arrangement waardoor het eigenstijdser klinkt? Een dansversie of stijl bigband? Of gewoon een versie die beter bij jou past!

De fragmenten hieronder laten een bekend nummer horen, maar met een nieuw arrangement, op vraag van de artiest.

Moonrize Productions

muziekproductie
grafisch ontwerp
webdesign

creatie op maat

Elke creatie moet aansluiten bij jouw persoonlijkheid, wat je wil uitstralen en welk doelpubliek je wil bereiken.
Twijfel je nog? Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Recent

Louisianthe 'Here I Am'