Moonrize Songwriting

Songwriting

Ben jij slechts een kopie, of het enige echte origineel?

Moonrize Songwriting

Songwriting op maat

Val op door originaliteit

Artiesten die mogelijks ‘doorbreken’ zijn steeds diegenen die impact creëren, die een blijvende indruk nalaten. Originaliteit zorgt hier altijd voor. Bij het zien of horen van een kopie, denkt men immers altijd in de eerste plaats aan het originele. Wil je als artiest doorbreken, dan moet je je eigen identiteit laten spreken d.m.v. eigen songs.

Graag gaan we met jou rond de tafel zitten, en bekijken we of we een nieuwe song voor jou kunnen schrijven, uitwerken en producen. Uiteindelijk bekomen we zo een afgewerkt product waarmee je naar buiten kunt komen.

Geen risico

Geen nood. Een eigen song is heel persoonlijk, en indien je de song niet ziet zitten, gaan we niet over tot productie en betaal je dus niks.

Eerst en vooral wordt er een goeie demo gemaakt mét lead en backing vocals om je een idee te geven, hoe de song zou moeten klinken. Indien je dit echt ziet zitten, gaan we over tot productie.

Goeie klik

Voor het schrijven van een song is er een goeie klik nodig met de artiest, én de overtuiging dat de song helemaal tot zijn recht zal komen, eens ingezongen. Wij werken – wat songwriting betreft – daarom enkel samen met mensen waarbij we het gevoel hebben op dezelfde golflengte te zitten.

Lyrics

Wij schrijven teksten in het Nederlands en het Engels. Uiteraard wordt er steeds rekening gehouden met de artiest, het genre en het doelpubliek.

Engelse teksten worden steeds eerst gecontroleerd door native speakers uit het Verenigd Koninkrijk.

Eigen composities

Hieronder een greep uit de eigen composities, geschreven op aangeven van de artiest.

Moonrize Productions

muziekproductie
grafisch ontwerp
webdesign

creatie op maat

Elke creatie moet aansluiten bij jouw persoonlijkheid, wat je wil uitstralen en welk doelpubliek je wil bereiken.
Twijfel je nog? Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Recent

Louisianthe 'Here I Am'