Icon Vocalist

Lead & Backing Vocalist

Lead & Backing vocalist

LAAT JE PRODUCTIE KNALLEN MET HIPPE (BACKING) VOCALS

neem contact op

Moonrize Vocalist

Vocalist

Zingen gaat niet enkel over het instuderen van wat woorden die op een juiste melodie moeten worden gezongen, maar eveneens – en in de eerste plaats – over het feit dat je een publiek moet laten geloven dat je meent wat je zingt.

Er is immers een groot verschil tussen iets zingen en iets ZIJN!  Artiest zijn gaat in de eerste plaats over ‘voelen’ : iemand meevoeren op de golven van een bepaalde emotie. M.a.w, een goede zanger word je niet louter door studie, maar als artiest word je gewoonweg geboren.

Het is mijn missie om alles wat ik zing te laten voelen alsof ik het echt beleef. Ik heb enorm veel studio- en live-ervaring, en ik heb een moderne, hippe sound in zowel het Nederlands als het Engels, en ik heb een enorm gevoel voor ritme.

Maar ik ben niet alleen een popzanger: ik ben allround en kan in vele genres mijn mannetje staan. Als jij jouw productie een internationale sound wil geven, ben ik er zeker van dat ik daartoe kan bijdragen.

Alle tracks kunnen in mijn studio worden ingezongen, waarna jij ze eenvoudigweg importeert in je mix. De vocals worden naadloos ingezongen, en worden ‘dry’ aangeleverd. Uiteraard kan het inzingen ook gebeuren bij jou in de studio, of in een studio naar keuze.

“Je bent pas artiest als het publiek niet meer stilstaat bij het feit of je een liedje perfect hebt gezongen, maar zich op het einde pas realiseert dat het maar een liedje was.”

Enkele voorbeelden

Hieronder enkele voorbeelden als lead & backing vocalist. Als backing vocalist werk ik voor jou orkestband of officiële release. Ook live werk behoort tot de mogelijkheden.

Get Lucky

LEAD & BACKING VOCALS ORKESTBAND

Geschreven door: Bangalter / Williams / Rodgers / Manuel. Originele uitvoerder: Daft Punk ft. Pharrell Williams.

Laat Het Beste Van Jezelf Zien

LEAD & BACKING VOCALS PRODUCTIE

Geschreven door: Johan De Maeyer. Originele uitvoerder: Moonrize.

Take Me to the Night - Moonrize

Take Me to the Night

LEAD & BACKING VOCALS PRODUCTIE

Geschreven door: Johan De Maeyer. Originele uitvoerder: Moonrize.